Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-1-2018, 15:53 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 24 november 2017 om 13:07 uur. 

Trammmhuys Voorburg opent zijn deuren

VOORBURG - Op 29 november aanstaande opent Trammmhuys Voorburg zijn deuren. Bobby van Galen en Pierre Wind, starten aan het spoor in Voorburg een nieuw restaurant met een vernieuwend concept waarbij de gast namelijk zelf bepaalt wat hij betaald voor zijn gerechten.


archieffoto

Pierre Wind is razend enthousiast: “Dit is totaal vernieuwend, als gast bepalen wat je wilt besteden. Hiermee geven we aan dat we voor iedereen toegankelijk willen zijn. Bij ons is alles mogelijk. Van een enkel voorgerecht, tot aan een compleet 10 gangen Pierre Wind menu, bereidt en geserveerd door mijzelf”!

Al 3 jaar lang is Pierre Wind de Executive Chef van rijdend tramrestaurant Hoftrammm. Het eerste rijdende restaurant van Nederland had op 7 november jongstleden zijn 1.000ste rit. Vanaf 29 november aanstaande zal Pierre Wind dus ook zijn culinaire kunsten gaan vertonen in Trammmhuys.

“Hoftrammm blijft uiteraard gewoon doorrijden. Daarom hebben we met Trammmhuys bewust gekozen voor een knus en intiem restaurant, welke enkel en alleen op zaterdag en zondag geopend is. Zo kunnen we de kwaliteit van beide restaurants blijven waarborgen. Er zijn maximaal tien tafels, die allen uitkijken op de oude GTL-tram, waar onze keuken is gemaakt. Cuisine á la table is een belangrijk onderdeel van het concept, waarbij veel gerechten aan tafel worden afgemaakt. Dit zorgt voor een hechte band met de gasten. Het is aan ons om elke avond ervoor te zorgen dat de geserveerde gerechten en de bediening, de verwachtingen overtreft”; aldus Bobby van Galen (eigenaar).

Trammmhuys Voorburg heeft 29 november zijn openingsavond. Daarna is Trammmhuys elk weekend (zaterdag en zondag) geopend van 17:00 – 23:00 uur.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 20 JANUARI 2018

 - HTM met nieuwe elektrische auto’s klaar voor de toekomst - 1 reactie

 - Metropassagier met vuurwapen aangehouden


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor - 9 reacties

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin - 6 reactiesGelezen: 661 keer.