Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 22-1-2018, 20:52 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zondag 1 oktober 2017 om 13:47 uur. 

Dag- en nachtwerkzaamheden trambaan Phoenixstraat Delft

DELFT - Van maandag 2 tot en met dinsdagochtend 11 oktober wordt er tijdens een buitendienststelling van de tram 24 uur per dag gewerkt aan de aansluiting van de nieuwe trambaan op de Phoenixstraat.


archieffoto, aanleg van de nieuwe tramsporen in februari 2017.

Deze werkzaamheden moeten gebeuren in een periode dat er geen tram rijdt. Om de periode van het niet rijden van de tram zo kort mogelijk te houden, wordt er dag en nacht doorgewerkt. Waar mogelijk zullen geluidsoverlastgevende werkzaamheden zoveel mogelijk overdag worden uitgevoerd.

Werkzaamheden en locaties
De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude tramrails, bovenleiding en verharding, het aansluiten van het huidige tracé op het nieuwe tracé, het aanbrengen en aansluiten van de bovenleiding en het aanbrengen van nieuwe verharding, waaronder asfalt. Er wordt voornamelijk gewerkt aan de noordkant van de Phoenixstraat nabij de Kampveldweg/Wateringsevest en aan de zuidzijde van de Phoenixstraat bij het Bolwerk/Binnenwatersloot. Ook wordt er op de Westvest gewerkt aan de asfaltverharding en ter hoogte van het station aan de tramsporen. 

Het werk start in de nacht van zondag 1 op maandag 2 oktober direct na de laatste tram om 02.00 uur. Woensdagochtend 11 oktober om 05.00 uur is het werk grotendeels gereed. Vanaf dan rijdt de tram over het definitieve spoor, waarmee het tramtracé in de spoorzone volledig is vernieuwd. Vanaf 16 oktober start HTM ook met testen voor Lijn 19 naar Station Delft.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 22 JANUARI 2018

 - De automatisch rijdende trein komt eraan

 - VDL Bus & Coach wint aanbesteding elektrische bussen Stadtwerke Osnabrück - 2 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 21 JANUARI 2018

 - AD: Nachtmetro stoort Spijkenissers in hun slaapGelezen: 1043 keer.