Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 22-1-2018, 20:52 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zondag 30 juli 2017 om 12:57 uur. 

Groep de Mos roept HTM op om vogelhuisjes te laten hangen

DEN HAAG - Vrijdag plaatste Harry van der Coevering, oud-HTM-medewerker en huidig Groep de Mos stadsdeelvoorzitter Loosduinen, een bericht op de facebookpagina Groep de Mos Loosduinen dat binnen korte tijd viraal ging. Het bericht gaat over de vele ludieke vogelhuisjes die aan het HTM-gebouw aan het eindpunt van de bussen 23, 24 en 26 in Kijkduin hangen.Buschauffeur Peter bouwt vogelhuisjes om geld op te halen voor het bestrijden van de ziekte van Duchene, waar ook zijn kleinzoon aan lijdt. Om ze te verkopen heeft hij ruim 80 vogelhuisjes opgehangen aan het HTM-gebouw. Een actie die, o.a. onder de buschauffeurs, op veel sympathie kan rekenen. Maar op last van de HTM moeten deze vogelhuisjes weg, bericht ook Den Haag Direct.

“Wij hebben van onze stadsdeelvoorzitter Van der Coevering begrepen dat diverse buschauffeurs acties aan het ondernemen zijn om de verkoop van de vogelhuisjes ter bestrijding van de ziekte van Duchene te kunnen voortzetten”, aldus Groep de Mos fractievoorzitter Richard de Mos, die de buschauffeurs vanuit zijn vakantieadres wil bijstaan door de directie van de HTM op te roepen om af te zien van het verbieden van de vogelhuisjes actie.

De Mos: “Samen strijden tegen een vreselijke ziekte moet een gemeenschappelijke uitdaging zijn. Ik roep de HTM-directie op om die samen met buschauffeur Peter en zijn collega’s aan te gaan, teneinde zoveel mogelijk geld op te halen ter bestrijding van deze vreselijke spierziekte. Wij doneren als Groep de Mos alvast 100 euro”!
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 22 JANUARI 2018

 - De automatisch rijdende trein komt eraan

 - VDL Bus & Coach wint aanbesteding elektrische bussen Stadtwerke Osnabrück - 2 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 21 JANUARI 2018

 - AD: Nachtmetro stoort Spijkenissers in hun slaapGelezen: 971 keer.